array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Cirkustelte

Cirkustelte

Favorit

Cirkustelte til alle fester
Skal det være fest, er der næsten ikke noget mere festligt end et cirkustelt. Det skaber stemning og er de rette rammer om stort set alle typer events.

De store telte har været brugt til store og mindre festivaler, udstillinger, teaterforestillinger, techno-parties m.m. De mindre telte bruges typisk til familiefester, bryllupper, og som 'backstage' til de store.

Til Firmafamilie Tivoli har I måske brug for flere telte til at skabe de rigtige rammer for flere forskellige aktiviteter.

Et cirkustelt er også perfekt til de store fester, hvor I skal være rigtigt mange.

Hvis I afholder et cirkusevent, kan I med fordel leje et telt til at give den fantastiske cirkusstemning med manege og alt der hører sig til.

Vi har mange typer telte i mange forskellige størrelse. Vores cirkustelte fås desuden også med 1 eller flere master.

Vores telte er lavet af bomuldslærred. Det giver ikke kun et meget behageligt indeklima men også et virkelig smukt lys i teltet.

Hvis luften er blevet kold, har vi varmekanoner. Vi har også lysguirlander til aftenhyggen og gulve til de danseglade eller til gallamiddagen. Vi kan desuden leverer alt i  lyd og lys til teltet.

Kontakt os, så finder vi ud af, hvilket telt, som I skal have til Jeres næste fest. 

Læs mere...