array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Bollywood Dans

Bollywood Dans

Favorit

Inspirerende og medrivende Bollywood dans
Bollywood dans stammer fra den karakteristiske dans, som bliver danset i de såkaldt Bollywood film.

I kan lære at danse den hotte dans fra de populære indiske film. I kommer med på en eksotisk rejse til Bollywood. I lærer en dans med masser af dramatik, romantik og humor.

Bollywood-dans er et mix af klassisk indisk dans, jazz, hip-hop og modern dance. Der er tydelig inspirationen fra filmens verden og derfor lægges der lægges vægt på elementer fra skuespil som f.eks. ansigtsmimik og håndbevægelser.

Det er en eksotisk feminin, energisk og sjov dans. Den giver også din krop en effektiv workout. I vil danse med hele kroppen til den eksotiske musik. Det er en sjov fællesoplevelse, som giver godt humør.

Det er en ideel måde at lære hinanden at kende på. I slapper af sammen og kommer lidt tættere på hinanden. Derved bliver det også rytmisk teambuilding, som overskrider grænser og kræver mod.

Bollywood er en sammentrækning af Bombay (som nu hedder Mumbai) og Hollywood. Det er altså Indiens svar på Hollywood.

Der kræves ingen særlig forudsætninger for at deltage i Bollywood dans. Det vil blive en mental rejse til Indien med både dans, musik og indisk mad.  I kan også vælge discodans eller afrodans, hvis I allerede har prøvet Bollywood dans.

Læs mere...