array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Mountainbike Event

Mountainbike Event

Favorit

Mountainbike event i højt tempo
En mountainbike er en solid cykeltype, som er egnet til at køre i bakket og råt terræn. Cyklens brede dæk, gearing og evt. affjedring gør det muligt at komme rundt på områder, som ellers er sværere tilgængeligt.

Vi tilbyder firmature, som fungerer som teambuilding og fælles motion. Det er ture, som skaber relationer og giver fornyet energi. Derudover vil I få en naturoplevelse, som vil give Jer røde kinder og højt humør.

Et mountainbike event er for alle og kræver kun, at I kan finde ud af at cykle på en almindelig cykel. I vil evt. blive inddelt i hold efter antal og Jeres individuelle niveau. Hvert hold bliver tildelt en guide, som vil føre Jer igennem en tilpasset rute. Ruten bliver skræddersyet ud fra Jeres ønsker til udfordring dvs. i forhold til terræn og stigning.

Vi har cykler i alle størrelser, som passer til forskelligt terræn. Vi sørger også for hjelme og rene drikkeflasker til alle. Efter turen kan vi arrangere adgang til badefaciliteter og hyggeligt samvær.

Eventet kan evt. kombineres med andre teambuildingsaktiviteter  eller f.eks. indgå i en skattejagt,

Vi kan også sørge for forplejning både i form af en skovtur, grillbuffet, tapas eller middag. Jeres mountainbike event kan evt. være en del af en 5 kamp, hvor I Jeres samarbejde og relationer vil blive styrket igennem en række udfordringer.

 

Læs mere...