array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Catering Twist Catering Twist Catering Twist Catering Twist Catering Twist Catering Twist Catering Twist

Catering Twist

Favorit

Ukompliceret catering og pragtfuld mad

Vi er et firma med hjertet på rette sted og hvor grøntsagsknivene sidder løst! Vi står for et tidssvarende køkken, der finder inspiration i al verdens gastronomi. Alt maden laves fra bunden, og der er altid fokus på økologi og lokale råvarer.
 

Vi tilbyder både menuer til privatfesten og firmafesten, sammensat og tilberedt af vores kokke, samt daglige frokostordninger til både store og små firmaer, samt firmaarrangementer. Vi har erfaring med store selskaber og stiller gerne med mad og personale op til 2.000 pers. Det eneste vi aldrig går på kompromis med er kvaliteten.

 

Smukke selskabslokaler tæt på byen 

Vores hyggelige selskabslokaler i Vanløse, er den perfekte ramme om din privatfest, jeres firmaarrangement eller event. Der kan dækkes op til 85 spisende, eller 130 stående gæster. Til lokalerne hører en stor hyggelig have, hvor man kan holde reception, eller nyde et glas bobler før maden, og vi kan grille til jeres middag. Vi har en hyggelig lounge, en bar med fadølsanlæg, og musikanlæg med mulighed for at tilslutte alt fra Ipod til sanganlæg.Der er trådløst internet og diverse konferencefaciliteter.

 

Vi sørger for det hele - mad, drikkevarer, servering og oprydning. Du kommer med gæsterne og dit gode humør.

Lokalerne ligger let tilgængeligt i Vanløse, 500 meter fra S-tog og metro – kun 15 minutter fra Centrum, og der er gode og gratis parkeringsmuligheder i hele området.

 

         Udlejning af udstyr         

Vi udlejer også udstyr, til events, firmafester og privatfester. Fadølsanlæg, popcornmaskine, softicemaskine, grill, service, telt og borde er bare nogle af mulighederne.

Læs mere...