array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Beach Party Temafest

Beach Party Temafest

Favorit

Beach Party – hele året rundt!
Party on the beach! Årets tema! Når I vælger ”Beach party” som tema til Jeres næste fest, vil I få sydlandsk stemning og svedige vibrationer for alle pengene.  

Måske vil I blive modtaget af et sambaoptog eller et stålband? Vores eventpersonale vil byde Jer velkommen med en eksotisk velkomstdrink og sørge for, at I føler Jer hjemme.

Festen foregår i et gennemført scenarie. I kan slappe af i liggestole på sandstranden enten under en strandparaply eller i skyggen af et palmetræ. I kan også nyde en farverig cocktail fra autentiske stråtækte cocktailbarer.

Middagen bliver indtaget på strandbænke, typisk en grill buffet, en helstegt pattegris eller efter Jeres ønsker. Under middagen vil Jeres festguide sørge for, at stemningen er i top.

Vi designer Jeres Beach Party Temafest til Jeres virksomhed. Vi anbefaler en dress-code i form af sommertøj og evt. bikini og badetøj til de helt modige.

Eventet kan både blive afholdt ude og inde alt efter vejrforhold. Vi garanterer, at I vil komme på en festlig mental rejse sydpå og få minder fyldt med ”sol og sommer” – uanset årstid. 

Inviter desuden en dværg eller anden underholdning, og sæt for alvor gang i festen! Vi hjælper med formidlingen.

Læs mere...