array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
'Obamas' Limousine 'Obamas' Limousine 'Obamas' Limousine 'Obamas' Limousine

'Obamas' Limousine

Favorit

Oldschool klassiker som tidligere er ejet af Mike Tyson
Nu får I mulighed for, at køre en tur i 'Obama Limosinen. En rigtig oldschool limousine som har været ejet af Mike Tyson. Limousinen er dog ombygget med ny bar, wifi, anlæg m bluetooth/aux, Champagnebar mm.

Navnet 'Obama' kommer fra limousine kørslen af Louis Ortiz der ligner USAs præsident nærmest på en prik. Louis Ortiz fik rollen i dokumentarfilmen 'Bronx Obama' der havde danmarkspræmiere i november 2014 på Bremen Teatret i forbindelse med filmfestivallen CPH. Besøget af den amerikanske skuespiller der har gjort karierre på sit Obama udseende fik mange danskere til, at spærre øjnene op og hive kameraer og mobiltelefoner frem. 

I denne limousine må både ryges og medbringes egne drikkevarer (Limousinen vaskes grundigt indeni så der ikke lugter af røg). 

Book en tur allede i dag for der er rift om limousinen.

  • Drenge eller tøseture
  • Bryllup (Der pyntes op inde- og ude. Gave til brudeparret.
  • Firmaarrangementer
  • Konfirmation
  • Fødselsdag
  • Og meget mere...

Hos os er alle kunder VIP kunder. Skal I på restaurant, til koncert, på pubcrawl eller lign. så står vi klar til, at give jer en fantastisk start og venter gerne på jer så I kan komme rundt med stil.

Ønsker I budskaber eller reklame tilbyder vi gode priser på reklamer på limousinen.

Inkl. i prisen er en flaske af bilens bobler.

Læs mere...