array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Indisk Kokkeskole

Indisk Kokkeskole

Favorit

Indisk kokkeskole – Krydret teambuilding
En indisk kokkeskole er en livsbekræftende og lærerig måde at opleve hinanden på. I vil helt sikkert lære hinanden bedre at kende.

Det er samtidig afslappet og sjovt, og I får lov til at spise Jeres velsmagende resultat efter en lærerig dag. Kokkeskolen er især velegnet som afslutning på en kursusdag eller workshop, som decideret teambuildings-event eller en alternativ firmajulefrokost.

Hovedingredienserne i indisk/pakistansk madlavning er ris, atta (en type groft mel) og en masse forskellige bælgfrugter (mest bønner og linser). De vigtigste krydderier i indisk/pakistansk madlavning er chilipeber, sorte sennepskorn, spidskommen, gurkemeje, bukkehorn, ingefær, koriander og asafoetida.

I søde retter bliver kardemomme, kanel, muskatnød og rosen-essens brugt. I får en kort introduktion til det indiske/pakistanske køkken og dets mange råvarer og krydderier.

I vil blive undervist af vores dygtige og erfarne køkken fra det indiske køkken. Kokkene vil tage Jer med på en kulinarisk rejse til Indien og Pakistan, hvor I vil opleve den krydrede madkunst.

Kokkeskolen kan med fordel blive afholdt I Jeres køkken i virksomheden. Vi kan også tilbyde lokaler rundt om i landet, hvor I vil kunne leje et storkøkken.

Vores kokke medbringer alt lige fra potter og pander til de intense krydderier og madvarer. Vores kokke er i øvrigt ikke kun dygtige kokke, men kompetente undervisere, som med godt humør og charme giver Jer en velsmagende introduktion det indiske/pakistanske køkken.

Hvis I er interesseret i andre kokkeskoler kan I se det store udvalg og læse mere om kokkeskoler under pt. smagsoplevelser.

Læs mere...