array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Tequilasmagning

Tequilasmagning

Favorit

Tequila - introduktion til en guddommelig drik!
Slut med dårlig tequila! 

I har nok drukket den! Tequilaen! Måske har I drukket den som shot med salt og citron eller som slammers?

Måske har den endda givet Jer tømmermænd eller efterfølgende hovedpine? Som oftest er det fordi, at I har drukket en dårlig ”billig” udgave af tequilaen. 

Vi vil gerne udbrede kendskabet til den gode tequila, som modsat de billigere versioner er af høj kvalitet og ikke giver flere tømmermænd end spiritus normalt gør.

Den gode tequila bliver lagret på egefade, som I kender det fra anden fornem spiritus som f.eks. cognac. Den god tequila består af 100% agave. Agave er ikke, som mange tror, en kaktus, men er en anden type plante.

En tequilasmagning er en spændende og smagfuld introduktion til tequila 100% agave. Smagningen vil give Jer et indgåede kendskab til den store variation, der findes inden for tequila.

En tequila smagning er en hyggelig, afslappet og meget social aktivitet. Smagningen kan f.eks. være optakt til Jeres firmajulefrokost, indledning til en mexicansk temafest eller blot en aktivitet til at styrke fællesskabet og samarbejdet i Jeres virksomhed. En tequila smagning er også ideel som fredagsarrangement og afslutning på kursus eller workshop. 

Book en Tequilasmagning!

Læs mere...