array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Cocktail Event Cocktail Event Cocktail Event Cocktail Event

Cocktail Event

Favorit

Bliv indviet i cocktailens verden!
I er sikkert ikke blevet så gode, at I kan kaste med flasker (flaring) som Tom Cruise i filmen Cocktail, men efter et endt cocktail event er jeres viden om cocktails langt større og I er nu blevet bedre "bartendere". Ved cocktailkurset kan vi fx lære jer at lave den perfekte Mojito eller MaiTai.

I starter typisk kurset med teori og får svar på spørgsmål. Efter gennemgang af ønskede cocktails er det nu jeres tur til at komme om bag baren så I kan lave cocktails til jer selv og jeres kollegaer. Vores bartendere står klar med assistance og guider jer, så I får lavet de mest optimale cocktails.

Ud over I skal om bag baren (Dem der har lyst) udskriver bartendere typisk en lille konkurrence som består i, at der skal dystes i konkurrencen omkring hvem der laver de bedste cocktail. Vi sørger for præmier til aftenens 3 bedste og nyudklækkede "bartendere" samt udlevering af opskrifter så I kan vise venner og kollegaer I er aftenens bedste bartender.

Cocktail eventet leveres i hele landet og kan leveres på en af vores mange lokations eller til jeres domicil eller festlokale hvor jeres arrangement afvikles.

Vi anbefaler cocktail event afvikles før firmafesten som er en rigtig god icebreaker, samt til fredagsbaren eller som firmaevent hvor I skal lave noget sammen. Coctail eventet kan også startes efter middagen og efterfølgende gå over i en totalt fri cocktailbar.

Læs mere om Fri Cocktailbar

Læs mere...