array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
DJ til fest - 100 pers.

DJ til fest - 100 pers.

Favorit

Musikken til årets fester
Vi har DJ til alle typer fester. Vores fest DJ's leverer et ordentligt stykke arbejde og søger for, at der spillet på de rigtige tangenter og på de rette tidspunkter således, at jeres dansesko kan blive luftet til årets firmafest.

60’er, 70’er, 80’er, 90’er, det sidste nye, rock, pop, disco, hiphop, RnB, blues. Her er frit valg på alle hylder. I bestemmer, om I vil høre de store hits, ørehængere eller mere ukendte numre, for det er Jer, som skal danse.

Priseksempel på DJ i 4 timer
1 x Pult + 2 x Toppe + 1 x Sub + Mellem lysshow + Div. stativer og kabler
Kr. 5.500,- ex. moms

Til større fester anbefaler vi især professionel lyd og lys firma, der kan levere et uovertruffent setup ud fra jeres ønsker og pengepung.

Den klassiske DJ er velegnet til alle fester, hvor der skal gang i den. Hans arbejdsredskaber er som oftest følgende:

  • Musik f.eks. cd'er, vinyler og flash medier
  • Musikafspillere af forskellige typer, som passer til DJ’ens stil (f.eks. pladespillere, cd-afspillere og digitalafspillere)
  • Mixer med 2 til 5 kanaler. Mixeren bruges til at samle lyden fra afspillerne.  En crossfader bruges til at fade mellem to sange.
  • Hovedtelefoner, som bruges til at lytte til et andet nummer, end det der bliver spillet i højttalerne.
  • En mikrofon, så DJ'en har mulighed for at snakke til Jer
  • Mixeren bliver tilsluttet et lydsystem, bestående af højttalere og en eller flere forstærkere.

DJ-events kan med succes leveres med Discoshow og dans, som kickstarter på en forrygende nat.

DJ-udstyr leveres direkte på Jeres adresse. Vi sørger for opstilling og tester lyden, så alting er helt i orden til Jeres fest. Hvis I bliver færre eller flere har vi også DJ Setups til 60 personer eller 160 personer samt Oktoberfest DJ's mm.

Læs mere...