array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Pokerskole

Pokerskole

Favorit

Pokerskole for nybegyndere og lettere øvede
Det er ikke bare sådan lige at blive god til at blive en god pokerspiller. Det tager tid at lære spillet ordentligt at kende. Professionelle pokerspillere afslører, at de har rigtigt mange timer med at lære og udvikle deres spil, både foran Pc’en og ved live-pokerspil.

Der er mange detaljer, som I skal lære at forstå, før I kan spille seriøst poker. Men ved en god indføring, kan I slippe for at blive de sikre tabere.
Pokerskolen giver Jer mulighed for at studerer pokerspillet og få indsigt i det spændende tankespil. Derigennem vil I få den basale viden om pokerspillet og blive bedre pokerspillere. Undervisningen forbereder Jer på at spille poker, men vi advarer imod, at I straks kaster Jer ud i at spille om penge online, da der er langt fra at kunne spiller poker til at spille mod de professionelle.

Vi giver den helt rigtige start og indgangsvinkel til poker. Pokerskolen henvender sig til nybegyndere og til Jer der trænger til, at få genopfrisket pokerfærdighederne.

Vores stab af dygtige dealere og guruer er Jeres garanti for en spændende og lærerig pokerskole. I vil få gennemgået alt fra selve spillets regler, sandsynligheder, begreber og faldgrupper.

Pokerskolen kan startes på flere niveauer alt afhængig af jeres ønsker og niveau.

Når pokerskolen er slut skulle I gerne være klar med jeres pokerfjæs til en spændende pokerturnering.
 

Vil du læse om andre fede events og muligheder? Lej en bartender og sæt festen igang.

Læs mere...