array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Cruise Band

Cruise Band

Favorit
Danmarksberømt coverband med internationalt format
Cruiseband har imponeret sit publikum i snart 16 år. De har derfor både erfaringen til at spille koncerter på mindre spillesteder, men også på de helt store scener. 
 
Overvejer I live musik til Jeres næste fest? Svaret er Cruiseband! 
 
Cruiseband er berømte for at skabe en festlig oplevelse for deres publikum. De spiller musik fra forskellige genrer lige fra pop, funk,disco til rock med vægt på alle de kendte numre, som I alle kan synge med på.
 
De er måske Danmarks bedste coverband og er yderst poplære i hele landet. Der er ingen tvivl om, at Cruiseband skaber den fede stemning. 
 
Bandet består af forsangeren René Machon, Brian Jensen på trommer, Jesper Bove på Guitar, Anders Stigsgaard på trombone, Andreas Engberg på bas og kor, Fredrik Mellquist på keyboard og kor, Jesper Karlsen på saxefon og sidst men ikke mindst Dennis Flacheberg på guitar. 
 
Skal Jeres firmajulefrokost, firmasommerfest eller andre festlige events have stjernedrys med hits fra de sidste fire årtier? Cruiseband leverer varen med alle Jeres yndlingsnumre og også dem, som I havde glemt, men som vækker genkendelsens glæde.  
 
Vi anbefaler Cruiseband til fester, hvor I ønsker topklasse coverbands. 
Læs mere...