array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Trinity Trinity Trinity Trinity

Trinity

Favorit

Alverdens muligheder på Trinity
Med central placering i Fredercia er Trinity Hotel & Konference Center det oplagte valg når firmaet skal samles fra både øst og vest. Vores primære forretningsområde er at være hotel-, kursus- og konferencecenter. Vore væsentligste produkter og serviceydelser er at skabe rammer for optimalt udbytte ved afholdelse af kurser, konferencer samt hotelophold.

De primære kursus- og konferencekunder er landsdækkende, private og offentlige virksomheder, der hovedsageligt har hovedsæde i København.

Herudover tilbyder vi weekend-, forlængede weekend-, ferie- og miniferieophold.

Vi afholder også gerne fester, såvel som firmafester som fester af privat karakter, f.eks. bryllup, konfirmation, fødselsdag og jubilæer.

Trinity i Top 3
To flotte placeringer i Voxmeters måling ”Bedste omdømme” bringer Trinity Hotel & Konference Center i den absolutte top 3 blandt konferencecentre i Danmark. Blandt de offentlige kursusindkøbere får Trinity en 2. plads, mens de private bedømmer Trinity til en 3. plads. Ingen andre centre er i Top 3 både blandt private og offentlige kunder.

Trinity har en lang tradition for topplaceringer og arbejder løbende med at forbedre servicen for kunderne, så den lever op til de krav, som i dag stilles til konferencer og kurser.

Kom og få en oplevelsesrig rundvisning og en uformel snak, om jeres behov og de mange løsninger som Trinity kan tilbyde.

Læs mere...