array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Gokart

Gokart

Favorit

Fællesskab, team-ånd og fart
Hvis I gerne vil have teambuilding med fart og spænding, anbefaler vi et gokart event. Her får I valuta for alle pengene og en mulighed for at teste Jer selv, styrke Jeres holdånd og motivation.

Gokart taler til den indre racerdjævel og der er også indbygget konkurrenceelement i sporten. De små racerbiler er bygget til at køre på banerne og selv på amatørplan, kan der komme fart på.

Et event indledes med instruktion om regler og sikkerhed. Herefter får I som oftest en prøvekørsel, så I kan finde Jer til rette i gokarten og på banen.

Selve kørslen bliver bygget op omkring indledende heats, som til sidst afgøres med afsluttende finaler.

Ved firmaevents kan I enten vælge at konkurrere individuelt imod hinanden eller i teams. Gokart kan også med fordel kombineres med andre aktiviteter som f.eks. hardball og paintball. Det kan også være en del af et længere forløb af fællesaktiviteter og konkurrencer.

Hvis I ønsker ”høj fart” i Jeres egne lokaler, anbefaler vi Virtual Racing, hvor vi leverer simulatorer på Jeres adresse. Hvis det skal være endnu vildere kan I med fordel tjekke Wreck Racing ud.

Jeres gokart event kan blive afsluttet med stil. I kan fejre det bagefter med overrækkelse af pokal og medaljer med champagne.

Læs mere...