array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Dit Event Dit Event Dit Event Dit Event Dit Event

Dit Event

Favorit

Oplev en anderledes firmafest ud over det sædvanlige.
Luk øjnene og forstil ’Det Vilde Vesten’ med alt hvad det kan tilbyde, heste og ryttere i flok, prærievognskaravaner, duften af majs og steaks stegt over det knitrende lejrbål, guitarens vemodige toner sammen med smagen af en god Kentucky whisky.  Dette kan blive en del af den næste store firmaevent/ firma arrangement, eller måske endda til en privatfest i forbindelse med et bryllup eller en rund fødselsdag.

Dit Event har helt unikke rammer til den årlige firmajulefrokost i den store Tee Pee, hvor brændeovnen sørger for den dejlige varme. Udenfor vil stedet blive oplyst af fakler og bål, som giver en helt fantastisk atmosfære. Der vil blive varmet godt op i det store udendørs træbadekar og udendørs saunaen.

Overgå kollegaernes forventninger til året julefrokost, og lad Dit Event forkæle jer med lækkert mad, god musik med festlige indslag i de mest fantastiske omgivelser.

Dit Event kan også tilbyde et firmaarrangement i selskab med Robin Hood i ’Sherwood skoven’. Lad jeres kollegaer dyste om alle guldmønterne i underholdende aktiviteter/ konkurrencer fra Middelalderen. Hvem bliver den bedste Robin Hood og hans svende? Hele arrangementet sluttes af med fest i Riddersalen med et overdådigt måltid.

Dit Event skaber arrangementet så det passer til anledningen og efter ønsker.

Læs mere...