array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Kite Surfing

Kite Surfing

Favorit

Kite Surfing giver Jer spænding på vandet
Kitesurfing er også kendt under navnene kiteboarding og dragesurfing. Her benyttes et lille sejlbræt (board) med fodstropper og finne.

Surferen bliver trukket igennem vandet af kraften fra en styrbar frit flyvende ”drage” (power kit). ”Dragen” bliver styret af en eller flere drageliner (typisk 4), som er forbundet til en ”trapez”.  

Som begyndere vil Jeres kitesurfing undervisning indledes med introduktion til sikkerhed. Vi har instruktører til alle niveauer - begynder til øvet.

Herefter vil I lære om vind og hvordan ”dragen” udnytter vinden bedst muligt. Inden I kommer i vandet, vil I prøve at styre ”dragen” på land.

Når I er klar til at prøve kræfter ude på vandet, vil I blive udfordret med øvelser med ”dragen” på vandet.

Her er potentiale for sejllads i høj fart med mulighed for store spring og topspænding.

Danmark har haft kitesurfing siden 1999 og har siden da, være en af de sportsgrene, som hurtigst har fået flere udøvere. Sporten er stadigvæk stigende populær for udøvere i alle aldersklasser.

Et kitesurfing event er fysisk udfordrende, men der kræves ikke nogen særlige forudsætninger. Det er egnet til grupper, men er primært baseret på individuelle præstationer. Hvis I ønsker fælles aktivitet på vandet, kan vi anbefale sejlads eller en speed boat tur. 

Læs mere...