array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Billig Kokkeskole

Billig Kokkeskole

Favorit

Billig kokkeskole med det hele
Den billige kokkeskole er udarbejdet af køkken som er vant til tilbyde kokkeskoler på højt niveau og som syntes alle skal have mulighed for at komme på kokkeskole uanset budget! Indholdet af råvarer tilpasses jeres budget, men vil altid være kvalitet.

I har sikkert op til flere gange fundet ud af jeres budget ikke strækker til en kokkeskole som typisk starter fra kr. 800,- - 1.000,- ex. moms pr. pers. Nu har I muligheden for, at komme på kokkeskole - også selv om jeres budget ikke er imponerende.

Vi tilbyder den billige kokkeskole teambuilding som de fleste firmaer bør have budget til - og sammensætningen af indholdet og retterne justers ud fra jeres budget. Har I fx "blot" kr. 400,- ex. moms og er 18 pers. så finder vi en god løsning så alle parter tilfredsstilles.

Den billige kokkeskole tilbydes til grupper på min. 15 pers.

Kokkeskolerne leveres som fuldt arrangement med drikkevarer og efter endt middag er der mulighed for at feste videre hvis stemningen er til dette.

Bemærk. Selv om det er en billig kokkeskole så får I fortsat meget for pengende og et fuldt arrangement med mad og drikkevarer.

Læs mere...