array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Grevens Testamente

Grevens Testamente

Favorit

Oplev spændingen som deltagere i en klassisk mordgåde
I kender vel Hercule Poirot eller Jessica Fletcher i ”Hun så et mord”? I bliver placeret midt i mysteriet. Alt vil være iscenesat ned til mindste detalje, så stemningen vil være i top. Det er så op til Jer, at sørge for at mord mysteriet bliver løst.

Greven er død. I spiller den afdødes greves familie og venner. Det er Jeres opgave at finde ud af, hvem som slog greven ihjel. I bliver konfronteret med en række skæve og sære personligheder, som I skal afhøre. Som afslutning skal I give Jeres bud på, hvem morderen. Mordgåden bliver derefter optrævlet for øjnene af Jer. Alle hints og spor giver mening, blindspor bliver afsløret og de bedste detektiver bliver kåret.

Dette er alvorligt spændende underholdning. Det kan f.eks. være optakten til Jeres firmaevent. Hvad enten det er Jeres firma julefrokost, sommerfest eller andre begivenheder. Det bliver årets event, hvor I skal arbejde sammen og I skal løse mord mysteriet.

I får en unik mulighed for at se hinanden i andre roller. I skal samarbejde på tværs af de normale afdelinger og strukturer. Spændingen vil give Jer et sikkert adrenalin-kick, men også skabe lærerige og sjove situationer. Dette er en temafest, som vil skabe sammenhold, kreativitet og så er det gysende spændende.

Rollespillet kan med fordelagtighed blive udspillet på gamle slotte eller herregårde. Vi kan også sørge for, at Jeres egne lokaler bliver den perfekte kulisse til et gennemført mord mysterium. Det er egnet som optakt til Jeres julefrokost eller sommerfest, eller et festligt indslag i et teambuildings forløb.

Særlige detaljer, hændelser, temaer og elementer kan blive indarbejdet i Grevens Testamente og derved blive skræddersyet til Jer og Jeres begivenhed. 

Se også Middag med Mord som er et alternativt rollespil. Vi anbefales at kombinere rollespil med en middag til jeres firmafest eller firmaarrangement.

Læs mere...