array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Telt- & Service Telt- & Service

Telt- & Service

Favorit

Store og små løsninger i telte og service
Hos Music & Joy, er ingen opgave for lille eller stor, og vi lægger vægt på at vores kunder får en behaglig oplevelse. Vi gør alt for at jeres firma arrangement lever op til jeres krav, om De lejer 1 glas eller møbler til 1.500 personer, kvaliteten er altid i orden.

Vi har altid mulighed for at anskaffe ALT hvad I skal bruge, til jeres næste firma fest eller arrangement.

Vi tilbyder alt lige fra forskellige møbler til festen, såsom borde, stole, garderobe, varmeelementer, flag, parasoller og grill. Derudover kan vi desuden levere diverse service til hele festen, der kommer ikke til at mangle noget her.

Festen er ikke fuldendt uden et fadølsanlæg eller måske den store kaffemaskine til efter desserten.

Selvfølgelig tilbyder vi også at levere og opsætte partytelte til den helt store firmafest. Vi kan levere telte med en bredde på 3-6-9-12-15 meter og længden er efter ønske bare det er delt med 3 meter, så teltet kan rumme de helt store firmafester og f.eks. være 12 meter bredt og 24 meter langt.

Vores festpakker, gør det let og simpelt af leje service og møbler til jeres næste fest. Vi har lavet en komplet pakke, der indeholder både stole, borde og service, samt en mindre pakke kun med service.

Der mulighed for at maile, ringe, bestille online på vores hjemmeside eller også er De altid velkommen til at kigge forbi vores adresse, hvis de ønsker inspiration til Deres næste fest.

Se mere  på www.music-joy.dk

Læs mere...