array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Stig Rossen

Stig Rossen

Favorit

Drop autopiloten med Stig Rossen
”Livet skal ikke leves på autopilot”, Stig Rossens foredrag giver ikke kun inspiration til eftertanke. Stigs fængende foredrag giver også konkrete bud på, hvordan I kan skabe den ønsket forandring I Jeres liv. 

“Livet skal ikke leves på automatpilot” er både titlen på et af Stig Rossens underholdende inspirerende foredrag og på hans bog udgivet i 2006. Foredragets budskab er, at I selv kan være med til at skabe den perfekte dag. Med udgangspunkt i egne erfaringer fortæller han om, hvordan I slår autopiloten fra og oparbejder en bevidst opmærksomhed.

I får et underholdende og lærerigt foredrag, og I vil blive introduceret til en effektiv fokuseringsteknik. Det er en yderst nyttig teknik, som kan være med at forbedre arbejdsklima, give fornyet arbejdsglæde samt forebygget stress.

Stig Rossens foredrag er en stor inspirationskilde til, hvordan I får livsglæde ind i både privatliv og arbejdsliv. Hans foredrag har imponeret store dele af det danske erhvervsliv og er yderst populære. 

Den første gang hele Danmark lærte Stig Rossen at kende var i 1998, hvor han deltog i det danske Melodi Grand Prix. Siden da har hans karriere bragt han langt omkring blandt andet til England, hvor han havde hovedrollen i Le Misarables. Siden 1999 har Stig holdt 80-100 foredrag om året, primært for danske erhvervsvirksomheder. 

Læs mere...