array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Fridykning

Fridykning

Favorit

Fridykning – oplev ”The Big Blue”
Fridykning giver Jer nye redskaber til at håndtere stress og beholde roen i pressede situationer. I kommer til at lære Jer selv bedre at kende og at mærke efter, hvordan I bedst muligt opnår de ønskede resultater.

I vil få styrket Jeres mentale fokus, kommunikation og præstation, som direkte resultat af vejrtræknings-øvelser under vand.

Vi kan bygge Jeres arrangement op omkring en række små øvelser suppleret med foredrag. I har også mulighed for at blive udfordret i fridykning. I skal fællesskab hjælpe hinanden til at få god oplevelse, mens I holder vejret længst muligt.

Øvelserne vil styrke Jeres evne til give og modtage feedback og coaching. I vil lære Jer selv og hinanden bedre at kende, mens I langsomt rykker grænserne for, hvor lang tid I kan holde vejret.

Basisudstyret til fridykning er dykkermaske, svømmefødder, svømmedragt/våddragt og dykkermasker. Alt udstyr står til rådighed og kan f.eks. suppleres med undervandskameraer, så I kan dokumenterer Jeres oplevelser.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage i fridykning ud over almindeligt godt helbred. Fridykning som firmaevent bliver sædvanligvis afholdt i swimmingpool eller bassin.

Kontakt os for nærmere information og bookning. Vi sørger gerne for transport og forplejning i forbindelse med Jeres fridykning. Fridykning er ideel som enkeltstående aktivitet, men kan også være en led af en række fysiske aktiviteter som mountainbike og klatring.   

Læs mere...