array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Samarbejde & Synergi Samarbejde & Synergi

Samarbejde & Synergi

Favorit

Samarbejde og synergi for fremtiden
Samarbejds- og Synergimarked er et teamtræningskoncept, hvor I skal skabe synergi mellem flere grupper på tværs. Formålet er at I spiller hinanden gode og konkurrerer med hinanden fremfor mod hinanden.

Jeres opgaver bygges op efter følgende koncept: I skal udforme målsætning og spilleregler, klare test opgaver og evaluering. Herudover indgår discipliner som fremlæggelse og markedsføring, planlægning og økonomiberegninger, eksekvering og koordinering.

Udgangspunktet er sjove, udfordrende og afvekslende opgaver. I vil igennem løbende proces modtage evaluering og konkret læring, benchmark samt forståelse for fremtidige tiltag.

I oplever, hvordan I skaber de bedste resultater gennem samarbejde, koordinering og videns udveksling.

Det samme gælder på dette ”marked”. Sammen skal I lave rigtige investeringer, I laver research før I handler aktier, koordinerer indsatsen og sørger for videns udveksling undervejs.

Inden aktiviteterne sættes i gang vil de enkelte teams kan afdække de individuelle ressourcer. Det gør det nemmere for Jer at trække på de individuelle kompetencer undervejs til fælles fordel.

Derudover kan der tages hensyn til eventuelle begrænsninger, hvilket jo er hele idéen med teambuilding: ”Udnytte styrker og forskelligheder, samt respektere begrænsninger og personligheder”

Det ny markeds styrke ligger i, at der ikke lægges op til en konkurrence mod de andre teams på selve dagen. Ligesom i Jeres hverdag i virksomheden, skal I have fælles mål for øje, Jeres kollegers succes er ikke en trussel.  

Selve konceptet er gennemarbejdet og der derfor gemt resultater fra mange år. Det gør det muligt at benchmarke resultater op imod mere end 400 andre teams.  

Læs mere...