array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Veteranbilkørsel

Veteranbilkørsel

Favorit

Veteranbilen – eksklusiv transport
Skal transporten være noget helt særligt er en veteranbil en smuk både at komme rundt på. Vi har adgang til stort antal veteranbiler, der helt sikkert vil vække opsigt.

Veteranbiler er et oplagt transportmiddel ved Jeres bryllup eller som VIP firma kørsel. En Rolls Royce fra 20erne er ligeledes et passende transportmiddel ved en Gangster Temafest. I kan også leje et udvalg af veteranbusser.

Vi kan tilbyde en lang række biler i forskellige mærker og modeller. Bilerne kan fås fra forskellige epoker igennem tiden. De ældste biler er fra 1920erne, men vi har også biler fra 30erne, 40erne og 50erne. Ud over personbiler har vi også et udvalg af veteranbusser og veteran militærkøretøjer.

Vores chauffører er naturligvis uniformerede og meget servicemindede. De er som oftest veteranbils-entusiaster og har en stor viden omkring bilerne. De sørger også for, at bilerne fremstår rene og velholdte på trods af, at de har mange år og km bag sig.

Kontakt os, hvad enten I har brug for en enkelt veteranbil eller flere til at transportere hele selskaber. I har også andre muligheder, hvis I vil have VIP transport, f.eks. helikopterflyvning eller hvad med en stor limousine? 

Læs mere...