array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Rap Show

Rap Show

Favorit

Rap Battle Show
Skal der gang i festen er et Rap Show en festlig, moderne og livlig underholdning. Det er hurtige replikker, masser af attitude og selvfølgelig kombineret med lige så meget humor.

Rap kommer af det amerikanske begreb at repetere. Man kan sige at rap tager udgangspunkt i sang eller prosa, men hvor teksten har sin helt egen rytme.

Selve udtrykket er præget af meget hurtig tale, hvor rapperen fremsiger en slags monolog til en grundrytme. Det kan betegnes som rytmisk hurtig tale.

Rapperen bliver også kaldet MC’eren (Microphone Contoller). Et Rap Battle Show består af to eller flere rappere, som ”battler”/kæmper imod hinanden.

Rapperne bliver placeret i en boksering, men der er ingen fysisk kamp, kun kamp på ord. Der er så forskellige runder. MC’erne rapper ud fra Jeres forslag, dvs. emner, som I vælger.

Til sidst vil dysten blive afgjort ved afstemning. Det er også muligt at I selv kan deltage som MC’ere. Her vil I modtage instruktion og vejledning, så I er godt rustet, når I står ved mikrofonen.

Et Rap Battle Show kan med fordel kombineres med et hiphop show. Hvis Jeres show skal ekstra opmærksomhed kan I også leje professionel lyd og lys, som skaber den helt rigtige stemning. 

Showet er velegnet til alle fester, som vil have en anderledes sjov underholdning. Det kombinerer musik med komik. Alle Jeres gæster vil blive engageret og det er med garanti sjovt. 

Læs mere...