array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Musikvideo

Musikvideo

Favorit

Optag Jeres egen musikvideo
Når I optager en musikvideo sammen, vil det give Jeres en anderledes udfordrende oplevelse, som vil være med til at styrke Jeres samarbejde. I vil lære hinanden at kende på et mere personligt plan, og det vil komme Jer til gavn i hverdagen.

I vil komme til at grine, fordi I vil komme ud i uventede og nye situationer. Vores personale vil selvfølgelig hjælpe Jer med instruktion og evt. sang-coaching.

Jeres musikvideo kan blive baseret på Jeres egen CD indspilning, eller I kan synge playback til en kendt sang, som I vælger.

I kan vælge, at vi optager Jeres musikvideo ”on location”. Dvs. vi optager på det udvalgte sted, opstiller lys, og hvad der er nødvendigt for en god video.

Vi kan også optage Jeres video som ”green shot”. Dvs. at I bliver filmet med en grøn baggrund, hvorefter baggrundsfilm og effekter vil blive klippet og mixet ind. På den måde har vi fuld kontrol over tema og omgivelser på videoen.

En videooptagelse vil give Jer en masse fælleserfaring og minder. Det er med til at skabe en stærk virksomhedskultur og identitet. Vi anbefaler, at I afslutter Jeres event med en god middag, hvor I med fordel kan have premiere på Jeres musikvideo. 

Læs mere...