array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Indendørs Ski Indendørs Ski Indendørs Ski

Indendørs Ski

Favorit

Prøv indendørs ski hele året!
Indendørs ski er den sjoveste måde at afslutte dit firmaarrangement eller kickstarte dit private festlige event.

Flere tusinde skiløbere benytter hvert år sig af skibakkerne og i 7 år har indendørs ski været samlingspunkt for hele den danske skisport.

Men det betyder ikke, at amatører er forment adgang. Tværtimod står dygtige instruktører klar til at hjælpe jer med at finde det rigtige udstyr og introducere alle til træningen. De er med hele vejen, kan starte og stoppe bakken og hele tiden give kvalificeret, individuel vejledning.

Man får undervisning i grupper, der sammensættes efter niveau, så alle kan være med, uanset om man er rutineret skihaj eller nybegynder.

Den anvendte skiløbsteknik er den samme, der anvendes ved skiløb i sne. Indendørs skiløb giver derfor en rigtig god teknisk og fysisk træning. Du kan derfor med fordel bruge IndoorSki til at træne dig i form til skiferien.

Indendørs ski kan kombineres med de mange andre events, som konferencecentret tilbyder. Virksomheder kan eksempelvis sammensætte deres event med møder, en tur på skibanen og et slag golf.

Dagen kan med fordel sluttes af i baren til en omgang afterski.

Kombiner Indendørs ski med dagsmødelokaler på samme lokation.

Eventet bruges bl.a. som firmaevent i København. Se flere her.

Læs mere...