array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Høvdingens Arv

Høvdingens Arv

Favorit

Intenst rollespil - direkte ind i vikingetiden
Dette event er for Jer, som vil gå hele vejen og opleve en dag med et gennemført rollespil. Alle deltagere vil blive udstyret med krigerkofter, våben og bannere, Derefter bliver I inddelt i hold.

Holdene vil i løbet af eventet deltage i forskellige teambuildings aktiviteter som en del af spillets historie. Undervejs vil I blive guidet og udfordret af eventyrlige figurer og aktører, som sørger for, at I føler Jer som en del af en magisk fortælling.

”Høvding Halmgrinsøn af Bakkelandet er døende. Han efterlader sig ingen sønner, så der er ingen til at overtage magten. Områdets klaner møder op for at vise høvdingen den sidste ære. Dette bliver indledningen til den store kamp, hvor der skal kæmpes om at blive Halmgrinsøns arvetager. ”

Vi designer event rollespillet, så det matcher Jer og Jeres ønsker til historien og spillet. Det er frivilligt, hvor meget man, som deltager, ønsker at spille skuespil/rollespil, men det opfordres til, at alle deltagere lever sig ind i spillets historie og stemning, og støtter op om de aktive deltagere og figurer.

Rollespillet kan arrangeres som optakt til Jeres julefrokost eller sommerfest, men kan også fungere som et teambuildings arrangement i sig selv.

Event kan passende afsluttes med en ægte vikingefest eller lign. temafest med fx helstegt pattegris og Mjød. Kontakt QAKK Event og hør mere omkring de mange muligheder.

Læs mere...