array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
High-Speed Boat 600HK

High-Speed Boat 600HK

Favorit

Fuld fart og action med raketfart på bølgerne
Mærk suset i en 9 meter lang rib båd på vandet udstyret med 2 x 300HK motorer. De 600 HK sørger for, at I oplever 100+ km/t action på Øresund.

I får med garanti vind i håret og røde kinder.

De mange hestekræfter er med til at sikre en action-packed oplevelse. Hvad enten I har brug for en uforglemmelig afslutning på et møde eller kursus, inden firmafesten eller som en spændende oplevelsesrig transport op langs Sjællands kyst?

Vi kan tilbyde Jer forskellige action ture på Øresund og de rolige ture i Københavns kanaler.

En tur med os giver både oplevelsen af action og er en fantastisk oplevelse.. Her giver bådene den fuld gas ude på det åbne hav. Farten kommer op på 110km/t og I vil opleve det åbne hav i bølger og skum.

Der er også ture, som er oplagt til firmaer, der gerne vil vise kunder eller samarbejdspartnere den arkitektoniske side af Øresund regionen frem f.eks. fra Øresundsbroen og rundt omkring i Københavns kanaler.

I kan vælge de mere traditionelle seværdigheder eller f.eks. Holmens mindre kendte kroge.

Vi skræddersyr ture efter Jeres ønsker, ligesom vi gerne serverer forplejning undervejs. I kan også holde picnic på Trekroner eller Middelgrundsfortet. 

Kontakt os, så vi kan arrangere en fantastisk oplevelse, hvad enten det skal være et hæsblæsende adrenalin kick med høj fart eller en rolig tur igennem Københavns kanaler. 

Læs mere...