Chokoladesmagning +
Chokoladelækkerier til den søde tand
Her er aktiviteten, som forbinder socialt samvær med uovertruffen skøn chokolade. Den udvidede chokoladesmagning er absolut forkælelse af Jeres smagsløg.
I vil lære, hvordan I giver chokoladen det rigtige knæk og om de korrekte temperaturer. I vil lære, hvordan chokoladen indgår bedst med andre råvarer.
Ved Chokoladesmagning+ vil I få direkte erfaring med håndtering af chokolade. I vil lære, hvordan I tilbereder chokoladen og producerer forskellige typer, som vil indgå i Jeres smagning.
I vil blive præsenteret for ca. 12 forskellige chokolader. I vil få den store rundtur og lære om chokoladen i historisk, gastronomisk og landbrugsmæssigt perspektiv.
Og så får I selvfølgelig en fantastisk chokolade-smags-oplevelse. Selve smagningen er bygget op, så I får mest muligt ud af smagsindtrykkene.
Tilberedningen og smagningen foregår i en uhøjtidelig og munter atmosfære. Det er ren chokolade hygge og al information bliver krydret med personlige erfaringer og anekdoter.
Desuden vil I få en masse tips om, hvordan I får mest ud af chokolade i Jeres køkkener, og hvordan I kan få gavn af chokoladen generelt.
Hvis I er vilde med chokolade, men ikke har så meget tid forslår vi, at I tager Jer en Chokoladesmagning uden tilberedning. Men hvis I bliver grebet af det søde univers, er et flødebolleevent udfordrende og meget velsmagende.