array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Firmajulefrokost på Nationalmuseet

Firmajulefrokost på Nationalmuseet

Favorit

Firmajulefrokost på Nationalmuseet
Nationalmuseet huser nogle af Københavns smukkeste mest bemærkelsesværdige festlokaler. Her er alle muligheder lige fra de mindre intime fester til de helt store selskaber.

Den fabelagtige festsal skaber de perfekte rammer for selskaber op til 100 gæster. Her er højt til loftet, lyst samtidigt med, at I oplever en intim og nærværende stemning.

Skal I være flere kan I opleve julenatten gennem glastaget i forhallen. Her er plads til 400 gæster, ligesom den imponerende Egmont Hal ligeledes kan have 400 gæster.

I forbindelse med Jeres firmajulefrokost kan er det muligt at få rundvisning på museet og opleve den særlige stemning, som der er på et museum efter lukketid.

Der er et hav af muligheder for ankomst fra vandsiden, historisk underholdning, foredrag, rundvisning, musik: enten levende eller DJ. Vi er eksperter i totalkoncepter, og er Jeres garanti for en fantastisk uforglemmelig oplevelse på Nationalmuseet. 

Læs mere...