array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Henrik Qvortrup

Henrik Qvortrup

Favorit
Berygtet og skarp spindoctor
Henrik Qvortrop er en kendt person i medierne. I kender ham både for sin post som politisk redaktør på TV2, tidligere chefredaktør på Se & Hør, som berømt spindoctor og politisk kommentator.
 
Henrik Qvortrup, født 1963 er udannet på Danmarks Journalisthøjskole. Han er medforfatter til flere bøger – inklusiv en kontroversiel biografi om tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen.
 
Qvortrup er ofte i TV som politisk kommentator, ligesom han har været fast paneldeltager i TV-udsendelsen ”Jersild og Spin”.
 
Derudover tilbyder Qvortrup en række foredrag med afsæt i dansk politik bag scenen. Han kan fortælle om den rå virkelighed, hvordan man kan manipulere med sit publikum og hvordan man kommer frem med sit personlige budskab. 
 
I vil også kunne få et indblik i mandens spændende karriere fra spindoctor til sladderkonge retur til dansk politik.
 
Qvortrup er den perfekte ordstyrer. Han er skarp og kompetent og vil have god kontrol over Jeres debat. Han vil stille de rigtige spørgsmål og sørge for at holde deltagerne til emnet.  
 
Når I booker Qvortrup får I ikke bare en sludder for en sladder. I får de stærke argumenter, som har kant og kontroversielt provokerende. 
Læs mere...