array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Hardball Hardball Hardball

Hardball

Favorit

Hardball
Harball eventen foregår i stil med rollespil, hvor der bruges Hardball udstyr (minder meget om paintball). Spillets regler er som i computerspillet Counter Strike. Et spil, hvor man er delt op i teams, baseret på terrorister og SWAT politi. I tildeles forskellige missioner, der skal løses og gennemføres i disse teams.

Der tilbydes leje af våben, leje af sikkerhedsudstyr, forbrug af kugler, foto af team og med Instruktør. Der er mulighed for op til 40 deltagere af gangen og spillets varighed aftales på forhånd.

Der anbefales 1 til 3 timer og afviklingen foregår på lokationen i Farum, hos jer hvor forhold er godkendt eller på anden lokation hvor I har reserveret jeres dag/aften.

Der tilbydes mange forskellige spil lige fra alle mod alle til advancerede spil hvor teamwork er et must for overlevelse.

Live game and Teambuilding
Alle mod alle live game, går ud på at kæmpe til sidste mand, alle andre er en fjender og skal nedkæmpes. Alle gør våben og sikkerhedsudstyr klar, stiller sige i en rund cirkel, med rykke mod hinanden. Fløjten lyder og man løber i hver sin retning, til fløjten lyder igen et minut efter. Så starter krigen, til en man er levende og dermed har vundet.

Capture the flag
Capture the flag, går i alt sin enkelthed ud på. at 2 hold skal stjæle flaget fra fjenden. Hvert hold har en base, eller et område, hvor de har deres flag.

Fort - Live game and Teambuilding
Dette spil kræver mere forberedelse end de foregående spil. Spillet går ud på, at man bygger et "fort" op. Man kan lave det af rafler, gamle brædder el. lign. Fortet kan også være et gammelt hus eller hvad hvad man nu har til rådighed.

Størrelsen afhænger af ens midler. Selve spillet går ud på for det ene hold, at indtage "fortet" mens det andet hold skal modstå angrebet.

Kontakt Copenhagen Eventcenter og et uforpligtende tilbud.

Bemærk. Vi tilbyder også den mildere version af teambaseret skydespil som lasergames samt militærtræning af og SWAT træning som naturligvis kan implementeres i jeres eventdag.

 

Er Hardball ikke lige dig, finder du events og firmaevents i massevis på resten af vores portal!

Læs mere...