array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Fægtning

Fægtning

Favorit

Fægtning – lærerig gentlemans sport
Fægtning vil give Jeres teambuilding et spændende tvist. Fægtning kræver både strategisk og taktisk overblik. Det har afgørende betydning, at I beholder roen, selv når adrenalinet begynder at pumpe.

I vil opleve flere gevinster ved at lære fægtningens kunst. Her vil I få fokus på mentaltræning, strategi og taktik. I vil lære hvordan Jeres kropssprog afslører Jeres egne og Jeres modstanderes hensigt. Sidst men ikke mindst vil I få fokus på Jeres styrker og svagheder og udnytte dem til Jeres fordel.

Desuden vil I lære grundteknik og få forståelse for fægtekunstens grundprincipper. Herigennem vil I blive opmærksomme på Jeres holdning og hvordan en rankere ryg, giver Jer styrke og mobilitet.

Et fægteevent kan sætte fokus på teambuilding, hvor I vil kæmpe i hold. Her vil I styrke kommunikation og samarbejde. I vil kun kunne opnå resultater, hvis I støtter og coacher hinanden.

Teambuilding kan også kombineres med individuel konkurrence, hvor I kommer til at arbejde med personlig udvikling.

Fægtning kan med fordel kombineres med 3 kamp eller som et led i en aktivitetsdag med mange forskellige udfordringer. Det kan også fungere som optakt til årets firmajulefrokost eller som led i workshop eller kursus. Det er lærerig underholdning og kræver ingen særlige forudsætninger.

Vi arrangerer gerne transport, f.eks. italiensk catering og cocktailbar, som dele i et hel pakke for Jeres dag. Kontakt os for en uforpligtigende snak om Jeres ønsker. 

Læs mere...