array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Firmajulefrokost på Den Blå Planet Firmajulefrokost på Den Blå Planet Firmajulefrokost på Den Blå Planet Firmajulefrokost på Den Blå Planet

Firmajulefrokost på Den Blå Planet

Favorit

Firmajulefrokost på Den Blå Planet
Havet er skønt, så hvorfor ikke holde jeres firmajulefrokost under vandet – stadig i København – på Den Blå Planet? I spiser og fester med havets fantastiske skabninger omkring, over og under jer.

Det bliver helt sikkert en fest, som de færreste har oplevet før. Her får alle en unik og stemningsfuld aften uanset, om I bare er få eller 1000 gæster. Det er ikke bare ved vandet – det er bogstavelig talt i vandet. Men bare rolig – I kan fest tørskoet hele aftenen og natten. Lokalernes udformning gør det let at skabe en intim stemning til firmajulefrokosten, og mon ikke omgivelserne vil blive et stort samtaleemne både før, under og efter festen?

Til underholdning er der mange muligheder, men en rundvisning blandt stedets fantastiske dyr er næsten et must. Mad og vin kan arrangeres efter jeres ønsker, så det skaber en perfekt helhedsoplevelse. Få en unik og blå jul på Den Blå Planet.

 

Læs mere...