array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Firmajulefrokost på Arbejdermuseet Firmajulefrokost på Arbejdermuseet Firmajulefrokost på Arbejdermuseet Firmajulefrokost på Arbejdermuseet Firmajulefrokost på Arbejdermuseet

Firmajulefrokost på Arbejdermuseet

Favorit

Historisk festsal til årets firmajulefrokost
Giv jeres gæster en uforglemmelig oplevelse i de historiske rammer i hjertet af København. Arbejdermuseet har mere end 126 års erfaring med firmafester, firmajulefrokoster, jubilæer og lignende events så I er i trygge hænder.

Ved selskaber fra 80 pers. får I hele museet eksklusivt for jer selv. Start jeres arrangement med en fortælling og husets historie og se de gamle museumslejligheder samtidig med der fortælles om arbejderlivet i 50'erne. Fest som i gamle dage. Smag de historiske retter eller lad vores køkkenchef bringe nutidens gastronomi ind i de historiske rammer.

Arbejdermuseet byder på talrige muligheder og vi hjælper jer fra start til slut.

Ved afvikling af jeres firmajulefrokost i festsalen fra 1879 er I sikre på unikke rammer til firmaarrangementet. Nyd de smukke detaljer i den fredede og nænsomt restaurerede sal til velkomstdrink mellem guldsøjlerne på balkonen og fortsæt med en dejlig middag under det enestående glasloft fra 1907 og de unikke lysekroner med PH-lamper anno 1928. Der er plads til 145 spisende gæster og 300 gæster til stående arrangementer.
 

Se de resterende tilbud under "Julefrokoster" eller læs om de andre firmafester i København vi arrangerer.

Læs mere...