array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
CHARITY GOLF

CHARITY GOLF

Favorit

Spil Golf og støt verdens børn
Det er dejligt at spille Golf og I har nu muligheden for at inviterer Jeres medarbejdere, forretningsforbindelser og kunder med ud og spille golf for et godt formål.

Ud over at få en dejlig oplevelse på golfbanen, har I muligheden for at spille golf sammen med en række VIP golfspillere. Deltagerlisten varierer, men der vil altid være en række prominente spillere, som vil dele deres viden om og entusiasme for golf.

Charity Golf er bygget op over en traditionel golf turnering. Selve arrangementet bliver afviklet af frivillige, så hele overskuddet går til det gode formål.

Overskuddet går til SOS Børnebyerne. Det er en velkendt og anerkendt børneorganisation, der arbejder langsigtet med forældreløse og udsatte børns udvikling. Deres udgangspunkt er SOS-børnebyerne, som er fordelt over hele verden.

I børnebyerne får de forældreløse og udsatte børn en menneskelig barndom med familie, et kærligt hjem og ikke mindst en uddannelse.  

SOS har eksisterer siden 1949. I dag er der 500 børnebyer i 133 forskellige lande. Målet er at være med til at skabe selvhjulpne voksne, som kan bidrage til den langsigtede udvikling i deres lokalsamfund.

Hvis I skal øve Jer inden Jeres deltagelse i Charity Golf, kan vi anbefale et golf event eller en tur i golf simulatoren. 

Læs mere...