array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Firmajulefrokost i kirken

Firmajulefrokost i kirken

Favorit

Imponerende firmajulefrokost i kirken
Det er en fornøjelse at kunne invitere Jer til at afholde den næste firmajulefrokost i en imponerende kirke centralt placeret i København.

De spændende lokaler med imponerende hvælvinger og god plads skaber den unikke stemning om Jeres fest. Vi pynter og dekorerer lokalet efter Jeres ønsker og vores personale sørger for, at der bliver taget godt om Jer.

Den smukke kirke kan modtage Jer med fakler og rød løber. Herefter bliver I budt velkommen med en velkomstdrink og inviteret ind i det smukke kirkerum.  

Selve kirken stammer fra begyndelsen af 1200 tallet og er Københavns 3. ældste kirke. Med sin attraktive beliggenhed og indbyggede stemning danner kirken de perfekte rammer om en uforglemmelig firmejulefrokost.

Vores eventbureau sørger for, at alting spiller max og at alle detaljer er på plads. Vi hjælper ligeledes med alle former for underholdning, særlige events og alt det, som skal til for, at I får en fantastisk fest. 

 

Læs mere...