array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Knust is & isterninger

Knust is & isterninger

Favorit

Alt i isterninger, knust is, isskulpturer, isbarer...
Ingen bar uden is og ingen fest i baren uden is! Kender I festen med lunkne drinks og cocktails blot fordi arrangøren har troet det var nok med et par fryseposer med is?

Kom problemet til livs og få leveret isterninger eller knust is til døren. Isen leveres i store termobokse med 25 kg is i hver boks og som en god rettesnor skal I regne med 1 kg is pr. pers. hvis der er tale om en cocktailbar. Der ud over kan is være effektivt og samtidig tage sig godt ud hvis det benyttes til nedkøling af fx øl eller champagne i en stor bowle som I sikkert har set det på tjekkede natklubber.

Sørg for det ikke bliver en fiasko og ha' rigeligt med is til gæsterne! Ud over knust is og isterninger tilbydes også andre is produkter som tøris eller isbarer som giver flotte og helt unikke effekter til jer der ønsker lidt ekstra.

Kontakt os allerede i dag så skal vi svare på jeres spørgsmål og vejlede jer bedst muligt!

Alternativt kan I også bestille en komplet bar (Longdrinks eller Cocktailbar) med tendere og alt indhold der leveres og opstilles på kort tid og så garanterer vi jer glade kollegaer eller gæster. Se mere på Lej en Cocktailbar.

Læs mere...