array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Big band

Big band

Favorit

Big Band sætter swing i festerne
Et bigband er et imponerende orkester, som vil give Jeres event et helt særligt præg. Et bigband forbindes ofte med en særlig elegant stil.

Bandet består som udgangspunkt af cirka 17 musikere, som dækker en rytmesektion, trompeter, basuner og en træblæsersektioner herunder saxofoner, klarinetter eller fløjter. Prikken over i’et eller den elegante top hat er dirigenten som fører bandet igennem musikken.

Vores bigband har et stort repertoire lige fra flere genre inden for jazzmusikken, som swing, moderne, funk og latin jazz. Der vil være ofte blive spillet meget populære numre og ørehængere fra flere årtier. Men de spiller også en række nyere musik tilpasset bigbandet.

Når I booker vores bigband, får I nogle musikere, som er vant til at spille sammen. Dette er med til at give de bedste koncerter, som skaber minder, sammenhold og relationer.

Musik arrangementet er især velegnet til større events, hvor musikken vil sørge for den rette stemning. I kan med fordel få bandet til at spille op til dans.

Så hvad enten I skal til at planlægge firmajulefrokosten, firmasommerfesten, skal fejre en mærkedag eller bare hinanden, så anbefaler vi bigbandet til at sætte den unikke stemning.  

Læs mere...