array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Oktober Temafest Oktober Temafest

Oktober Temafest

Favorit

Oktoberfest: Tysk schlagermusik, 1 liters ølkrus og lederhosen!
Oktoberfesten er et festlig, folkeligt og fantastisk for hele virksomheden

Hvert år strømmer gæster til Oktoberfest i hobetal. Den største oktoberfest afholdes i München med 6,3 millioner besøgende, men også Oktoberfester i resten af verden har store besøgstal på omkring en ½ million.

Det er en stor fornøjelse, at vi også kan tilbyde at afholde Jeres Oktober Temafest. Jeres fest bliver skræddersyet efter Jeres behov. Skal festen afholdes i Jeres lokaler eller måske et stort telt? Heidi og Hansier-vil naturligvis servere store kolde skummende øl.

Vi har et stort sortiment af muligheder. Skal der serveres svinekoteletter, schnitzler, bratwurst eller måske pretzel? Typisk dækker vi op med ternede duge på langborde og lader øllen flyde! Vores festarrangør hjælper gerne med hele arrangementet og vi har eventpersonalet, som vil sørge for, at I får et brag af en fest.

Se også vores populære Oktoberfest DJ der sætter rigtig gang i festen på ægte tysk maner eller læs mere om arrangøren her.

Oktoberfesten er en stor tysk folkefest, som blev afholdt for første gang i 1810 i München. Anledningen var kronprins Ludwigs og prinsesse Thereses bryllup. Selve festligheden var bygget op omkring et stort hestevæddeløb. Da man besluttede at væddeløbet skulle være en årlig begivenhed, var traditionen for oktoberfest grundlagt. Fra slutningen af det 19. århundrede forandrede festen til den fest, som vi kender i dag. 

Måske I skal til at skabe en ny tradition med en årlig Oktoberfest? Kontakt os for at høre nærmere. 

Læs mere...