array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Afro Dans & show

Afro Dans & show

Favorit

Afro dans = Eksotisk og befriende dans
Med et afrikansk dans og show arrangement vil I kunne tilbyde Jeres medarbejdere en anderledes udfordring. 

Den afrikanske sang og musik fylder Jer med glæde og gode energier. I vil modtage professionel danse undervisning og blive præsenteret for en eksotisk musikalsk verden fyldt med livsglæde.

Eventet bliver indledt med et danseshow, hvor vores dansere viser nogle af dansens muligheder i et spændende show. Herefter vil I blive undervist i basis trin og danseteknik.

Som afslutning vil trin og bevægelser blive kædet sammen til en lille serie eller danseshow. I kan evt. lave en opvisning for andre kolleger eller Jeres familier. 

Arrangementet kan blive ledsaget af vores dygtige musikere. De vil spille med under showet og undervisningen.

Der kræves inden særlige forudsætninger for at danse afro dans, men godt humør og åbent sind er en fordel.

Afro dans & Show er velegnet som indledning til firmafesten eller som et festlig indslag i workshoppen. Det er ikke kun underholdende, men er en ideel ice-breaker og god til at styrke samarbejdet og teamånden på. Det er teambuilding til uimodståelig musik.

Afro Dans er samtidig underholdende og udfordrende pga. de mere "fremmede" rytmer. Et alternativ til Afro Dans er Disco Dans & Show, som for uerfarne dansere vil være lettere at lære.

Læs mere...