array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Jesper Grønkjær Jesper Grønkjær Jesper Grønkjær

Jesper Grønkjær

Favorit

Jesper Grønkjær - den magiske rejsende
Dette er et unikt foredrag, som kombinerer smukke fotos, underfundige tv-klip, historier, anekdoter og oplevelser. De, nogle gange vanvittige beretninger, bliver fortalt blev humor og indsigt.

Jesper Grønkjær tager Jer med på en spændende rejse. Hans nærværende fortællerstil, vil få Jer til at lytte med åbne munde, men også få Jer til at grine helt ned i maven.

Hans rejser vil tage Jer på besøg til klodens fjerneste små kroge. Gennem ugelange rejser igennem junglen, besøger han stammefolk, eller taget på ekspedition ned af Amazonfloden.

Han præsenterer Jer for eksotiske befolkningsgrupper, som lever meget fjernt fra vores hverdag. Han tager Jer med til masai-krigere, beduiner, sheiker, narkomaner, munke, prostituerede, indianere, girafkvinder og mange flere…

Som professionel eventyrer er han bl.a optaget i “De Berejstes Klub” og i “Eventyrernes Klub”. Men han er ikke kun blandt nogle af landets mest legendariske globetrotter, han er også en af Danmarks bedste tryllekunstnere.

I vil opleve et af Danmarks bedste foredrag. Han har et utal af sjove fortællinger og oplevelser, men han også et mere seriøst perspektiv, hvor han skildrer kunst, kultur, natur, politik, livsindhold, religion og filosofi.

Det hele bliver bundet sammen af Jespers tryllekunstner, som har fascineret mennesker kloden rundt. Det er et foredrag, som blive siddende i kroppen i lang tid på den gode måde. 

Jespers tryllekunstner kan underholder både voksne og børn. 

Læs mere...