array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Indoor Teamevents

Indoor Teamevents

Favorit

Indendørs aktiv læring
Hvis I gerne vil afholde Jeres teambuilding indendørs, tilbyder vi også en række øvelser og koncepter, der er gode at gennemføre indendørs.

Det er aktiviteter, hvor alle kan deltage. I vil bruge udfordret på flere niveauer og I vil skulle bruge en lang række forskellige kompetencer og ressourcer.

Hovedmålet er at skabe læring, som I både kan bruge på individuelt- og gruppeniveau.

I vil få aktiveret både hjerne, krop og følelser. Herved skabes holdbare erfaringer, som vil kunne påvirke Jeres præstation.

Indoor temaevents er især velegnet til store grupper. Det er ikke pladskrævende, men vil udnytte den plads, som er til rådighed.

Der vil blive lagt vægt på de fokusområder, som I gerne vil arbejde med.

Hvis der ikke er særlige ønsker, tager vi udgangspunkt i de klassiske teambuildings discipliner, som samarbejde, kommunikation, motivering og målsætning. 

Hvis I hellere vil være udendørs kan I f.eks. prøve 3 eller 5 kampen, hvor disciplinerne også er baseret på teambuilding, men som udendørs aktivitet.

I kan også prøve anden indendørs læring, som sjov teambuilding, der har et mere humoristisk perspektiv eller samarbejde og synergi, som især udfordrer Jer på Jeres evne til at samarbejde og skabe synergi. 

Læs mere...