array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Whisky skole

Whisky skole

Favorit

Whisky skole for begyndere og erfarne
Så er undervisning lige pludselig rigtig sjovt! En whiskyskole vil præsentere Jer for et gammelt håndværk fyldt med traditioner og historier. I vil blive indført i de fem produktionsfaser og komme helt tæt på råvarerne.

Vi tilpasser niveau til Jer og vores skole er inddelt i 5 ”klasser”. Hvert niveau vil tilføre ny information og naturligvis smagninger.

Det er også muligt at få en blending klasse, hvor I vil lære at blande en whisky, som passer præcist til Jeres smagsløg.

I vil blive præsenteret for en række whiskyer, hvor I f.eks. kan smage Jer op igennem den skotske højland. I kan vælge at sætte fokus på whisky fra enkelte områder eller tage på en global rundrejse.

Jeres smagsløg vil blive udfordret, ligesom Jeres viden om whisky, dens råvarer, produktion og historie vil blive udvidet.

I har mulighed for at vælge en enkelt ”klasse” eller tager alle niveauer i et længere forløb. Hvor I til sidst vil kunne blande Jeres egne smagfulde whisky.

I vil også kunne udvider med en cocktail del, hvor I vil lære at bruge whiskyen i delikate cocktails. Desuden kan I leje en bar med professionelle bartendere. 

Læs mere...