array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Golf Event

Golf Event

Favorit

Golf Event - Med eller uden handicap! 

Golf er en hyggelig social sport, hvor I har tid til at tale sammen undervejs. 

Golf har igennem årene være en fornem sport for eliten. Sådan er det ikke i dag. Golf er ikke mere forbeholdt de få. Alle kan få glæde af at spille golf.

Det er aktiviteten, som giver Jer muligheden for at socialisere og slappe af sammen, mens I er aktive sammen under åben himmel.

Et golf event er velegnet til polterabends, firmaarrangementer, teambuilding, som underholdning og en aktiv måde at være social på.

Der kræves ingen særlige forudsætninger, men eventet tilpasses både begyndere og øvede. Vi stiller golf bane og udstyr til rådighed. I vil modtage en kort introduktion til regler og løbende få hjælp med teknikken.

Golferens grundudstyr består af et sæt forskellige køller og en golfbold. En udendørst golfbane består af 18 huller og har en samlet længde på 5–6 km.

Til et typisk golf event med en del nybegyndere vil I starte med at slå bolde ud fra dertil indrettede bokse. I vil lære, hvordan I holder korrekt på golfkøllen og hvordan I skal ramme bolden for at få det helt rigtige sving.

Driller vejret eller foretrækker I indendørs aktivitet, har vi flere mødesteder med golf simulatorer.

Læs mere...