array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Bueskydning

Bueskydning

Favorit

Bueskydning som Robin Hood?
Har Iyst til at gøre Robin Hood kunsten efter...? Nu har I muligheden for at prøve bueskydning som passer til alle og under sikre rammer.

Bueskydning er både underholdende og sjovt - og endnu bedre når I kan ramme skiven i midten. Både fysik og fokus kommer på prøve hvis I skal opretholde niveauet så kollegaerne ikke kan holde samme score.

Selv om bueskydning kræver koncentration og pulsen kommer i vejret pga. det mentale pres er det ikke nødvendigt med en bad efter skydningen. 

I starter med fælles instruktion og får efterfølgende udleveret tilpassset udstyr så I kan komme i gang med skyde med bue og pil. Instruktøren vil individuelt gå rundt og give jer instruktion. Når jeres niveau er blevet godt, starter I med konkurrencer for nu er det tid til at dyste imod hinanden.

Der er forskellige muligheder når I skal konkurrere. I kan skyde alle mod alle eller I kan blive opdelt i mindre hold hvis der er tale om teambuilding. Ved større arrangementer med mange deltagere er det oplagt at lave en pointskydning.

Vi tilbyder også en teambuilding øvelse, hvor I opdeles i hold. I kæmper mod hinanden, hvor I kan eliminere hinanden og vinde point ved at skyde forskellige ting ned. Holdet der til slut har flest point har vundet. Det kræver taktik, mod og I vælger selv en der leder slaget og lægger strategien. Vi medbringer selvfølgelig sikkerhedsmasker så man ikke kommer tilskade. Super sjov og underholdning på højeste niveau. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på egen eller udvalgt lokation. 

Priserne starter på 299 kr. ex. moms ved firmaarrangementer på minimum 15 deltagere incl. instruktør, buer, pile, sikkerhedsmasker mv.

Vi har faste baner i Hvidovre og i DGI byen i København K. Vi leverer også alt ud af huset til jeres lokation i hele landet efter aftale

Læs mere...