array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Fyrværkeri

Fyrværkeri

Favorit

Ekstraordinært festfyrværkeri til den særlige lejlighed
Der findes næsten ikke noget flottere end et stort fyrværkeri show. Når den mørke himmel springer ud i et hav af lys og glimmer – en farveeksplosion i smukke lysende farver - det er imponerende med garanteret wow-faktor. 

Vores fyrværkerimestre skræddersyr festfyrværkeriet, så det passer lige præcis til Jeres arrangement. Det blive konstrueret som et fyrværkerishow eller ”koncert”, hvor de forskellige typer fyrværkeri bliver koordineret til perfektion.

Vi leverer shows i alle størrelser og tilpasses location, område og deltagerantal. De bliver alle bygget op omkring et antal batterier, der kombineres med en række fontæner og effektbomber. Vores sortiment dækker et stort udvalg af forskellig farver fyrværkeri og effekter, som tilsammen skaber et fantastisk syn.

Med andre ord skræddersyr vores fyrværkere Jeres imponerende fyrværkerishow til Jeres arrangement, så I får opfyldt Jeres ønsker til en eksploderende prik over i’et.

Alle vores fyrværkerishows bliver ledet af uddannede fyrværkere. Vi sørger for alle tilladelser og anden praktisk kontakt i forbindelse med fyrværkeriet. Desuden er der sikkerhedsregler i forhold til påkrævet afstand til publikum og brandbart materiale.

Bemærk! Fyrværkeriaffyring er kun lovligt for privatperson i perioden fra d. 27. december til og med d. 1. januar. Certificerede fyrværkere kan sørge for et professionelt fyrværkeri hele året.
 

Læs mere...