array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Lasergames Lasergames Lasergames

Lasergames

Favorit
Lasergames: Teambuilding med indbyggede spændingsaspekter 
Lasergames giver Jer et intenst adrenalinkick! Men I får ikke kun spænding på højtryk. Det er samtidigt en mulighed for styrke Jeres sammenhold og sætte fokus på Jeres kommunikations- og samarbejdsevner. 
 
Jeres spil bliver bygget op om et begrænset antal liv, ligesom I også har et begrænset antal skud. Disse begrænsninger tvinger Jer til at samarbejde som et hold.
 
I bliver udfordret på hurtighed, taktik og strategi. Det er Jeres teamwork, som sørger for, at I alle kommer hjem ”i live”. 
 
Lasergames er et værdigt alternativ til paintball med flere fordele. Det kræver ingen beskyttelse og I slipper for de blå mærker.
 
Spændingsmomentet er til gengæld lige så stort og I er udmærket klar over, når I bliver ramt. 
 
Bag Lasergames arbejder computere på at udregne resultater, points, tabte liv og al anden relevant information. På den baggrund vil en vinder bliver kåret. 
 
Vores Lasergames centre ligger fordelt i landet. Vi kan også afholde Lasergames event på Jeres eget område/lokaler. Spillet bliver skræddersyet med udfordringer, som matcher Jeres behov. 
 
Kontakt os for nærmere information og bookning. 
Læs mere...