Enkel Kokkeskole
Klassisk kokkeskole baseret på 1 hovedret
Den enkle eller klassiske kokkeskole tager udgangspunkt i en enkel hovedret. Kokkeskolen leveres i samarbejde med Jeppe Gra der tidligere har i Michelinrestauranter som Herman, Geranium, MR og Kong Hans - og som har været med på kokkelandsholdet.
Reserver den enkle kokkeskole efter mødedagen hvor I ønsker hygge og samarbejde med kollegaer på kryds og tværs i køkkenet mens I nipper til vinen og får gode råd af kempetent personale.
Den enkle kokkeskole tilbydes fra 15 - 300 pers. og leveres i hele landet.
I dette kokkekursus tages der udgangs punkt i en enkel klassisk hovedret Det kan f.eks. være en bøf bearnaise eller kogt torsk. I startermed en kort introduktion og inddeles herefter i hold af 3-4 personer. Hvert hold laver 3 udvalgte ting fra retten og herefter portions anrettes retten i fælleskab med kyndig vejledning fra kokke inden I senere skal nyde jeres middag.
Varighenden er ca. 3 timer og afviklingstiden tilpasses jeres ønsker.
Denne kokkeskole leveres til min. 15 pers.
Prisen pr. pers. i lokale der lejes udgør kr. 900,- ex. moms pr. pers.
Prisen ved afvikling i firma udgør kr. 650,- ex. moms pr. pers.
Prisen er inkl. drikkevarer under hele arrangementet i øl, vand og vin samt leje af lokation.
Der tilbydes lokaler i hele landet.