array(5) { ["lifetime"]=> int(0) ["path"]=> string(1) "/" ["domain"]=> string(0) "" ["secure"]=> bool(false) ["httponly"]=> bool(true) }
Soviet Spionskole

Soviet Spionskole

Favorit

Soviet Spionskole - Rollespil
Dette event er for folk som tør at ligge deres fordomme og gå åbensindet ind til udfordringer. Jer som gerne vil have brugbart indhold serveret på en anderledes, underholdende og mindeværdig oplevelse.  

Spionskolen er et rollespil, hvor deltagerne træder ind i rollen som hemmelige agenter der skal tage deres sidste eksaminer. Før de er klar til at infiltrere det dekadente og kapitalistiske vestlige samfund. Så vi kan modificere og forme spillereglerne i den retning regimet har godkendt.

Metoderne de skal erhverve sig spænder vidt og bredt. Fra fællessang; til at smalltalke med kollegaer; til dominationsteknikker der lærer dem at styre en samtale som en T-34-kampvogn; til teambuildingøvelser hvor man skal tænke og samarbejde som én enhed; til lige dét indhold I ønsker skal ind i arrangementet.

Vi har produceret mange sådanne skoler- Som vi gerne skræddersyer til at passe netop jeres behov, og giver jeres medarbejderne kollegiale kompetencer på en måde som de aldrig glemmer.

Vil du vide mere? https://www.youtube.com/watch?v=9BsjnUuCIP8

Læs mere...